Leuke ideeën om je zwangerschap bekend te maken

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Je bent waarschijnlijk helemaal in de wolken en je kunt vast niet wachten om het tegen je vrienden en familie te vertellen. Maar hoe kan je dat op een leuke, originele manier bekend maken. Hieronder staan een paar ideeën.

1. Laat de grote broer of zus het nieuws vertellen

Waarom zou je het zelf vertellen als je oudste kindje of kinderen het ook op een leuke manier kan vertellen. Dit kan door bijvoorbeeld een shirtje te kopen met de tekst grote broer of grote zus erop. Maar je kindje kan ook subtiel een kusje op je buik geven om het nieuws bekend te maken.

2. Trakteer op taart

Vraag je familie en vrienden op de koffie of doe het subtiel op je eigen verjaardag (als die in de buurt is) je kunt dan iedereen trakteren op een stuk taart met een foto van de echo erop. Of kies voor gepersonaliseerde cupcakes met daarop, oom, tante, etc.

3. Stickers

Kies voor een gave muurstickers of raamsticker om het gelijk massaal bekend te maken. Bij StickerQueen heb je een heel groot assortiment met leuke stickers, laat de sticker personaliseren en maak het zo op een hele leuke manier bekend.

4. Cadeautje in de brievenbus

Gooi bij je familie en hele goede vriendin een leuk paar babyslofjes of een babymuts in de brievenbus met een gepersonaliseerd kaartje erin met een leuke persoonlijke tekst erop. Dit is superleuk en ook nog eens persoonlijk.

5. Maak een filmpje

Iets wat helemaal van de tijd van nu is, is foto’s en video’s razendsnel doorsturen. Maak een leuk, origineel filmpje samen met je partner. Wat voor filmpje het is kan alles zijn maar probeer iets te doen wat echt goed bij jullie past. Gooi al je vrienden en familie in een Whatsapp groep en verstuur het filmpje hierin. Superleuk om het iedereen tegelijk te vertellen de reacties te horen. Nadat je het de mensen hebt verteld die het dichtst bij je staan kun je filmpje vervolgens ook op Facebook of op andere social media zetten.

6. Verstuur uitnodigingen

Verstuur naar vrienden of familie kinder uitnodigingen met daarop de vragen als kom je naar mijn feestje, de datum die je daarop zet kan dan de datum zijn waarop je uitgerekend bent van je kindje. Wat ook heel leuk is, is om een kaartje te versturen met daarop een foto van de echo of van de zwangerschap test. Je kunt dan op het kaartje zetten van hallo lieve oom, tante, oma. Het is in ieder geval super leuk om de bekendmaking persoonlijk te maken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *